THY'den Filenin Sultanları'na hediye!

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na bir haftalık tatil hediye edileceğini duyurdu.

GİRİŞ 04.09.2023 19:48 GÜNCELLEME 05.09.2023 10:26
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Filenin Sultanları"na THY'den bir davet yapıldığını belirtti.

Türk bayrağını gururla taşıyan Avrupa şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı'na 1 haftalık tatil hediye ettiklerini kaydeden Üstün, "Oyuncu, antrenör ve yanlarında seyahat edecek bir kişiye istedikleri 344 destinasyondan herhangi birinde tatil imkanı sunuyor, bu büyük ve milli sevince ortak oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Aliiiii
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ben şahsen bu lgbt işini anlamış değilim. Bu kadar özendirmeye toplumun içinde normalleştirmeye çoluk çocuğa kötü örnek olmaya ne gerek. Yazıklar olsun birde milli takıma sokmuşlar. Kusura bakma bu ülke aile kavramını yaşayanların bunlarla bize baskı uygulayamazlar
    Cevapla
  • vtndş 7 ay önce Şikayet Et
    eprar gitmesin,
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bedava temsil etmiyorlar
    Cevapla
  • gökhan 7 ay önce Şikayet Et
    evet bunlar boş işler. biz hiç geçmeyeceğimiz yolların hiç binmeyeceğimiz uçakların yapılışına açılışına hulog çekeriz sadece.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle