Tatlıses'in oğlu babasına rakip oldu

İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses açtığı çiğköfte fabrikasıyla babasına rakip oldu.

Tatlıses'in oğlu babasına rakip oldu
Tatlıses'in oğlu babasına rakip oldu
GİRİŞ 03.09.2023 20:40 GÜNCELLEME 03.09.2023 20:40
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses’in kurucusu olduğu Tatlıses Gıda yönetiminde yıllarca görev ve sorumluluk alan aynı zamanda restoranları bulunan Ahmet Tatlıses, By Ahmet Tatlıses Çiğ köfte Fabrikası kurdu.

Babasıyla uzun zamandır tartışmalı olan Ahmet Tatlıses açtığı Çiğköfte fabrikasıyla Tatlıses çiğköftenin en büyük rakibi oldu.

Türkiye’nin bir çok şehrine şubelik vermeye hazırlanan Ahmet Tatlıses’e ilk talep ise Tatlıses Çiğ Köfte’nin en iyi şubesi olan Bodrum şubesi oldu. Şubenin adını By Ahmet Tatlıses çiğ köfte olarak değiştirdiği öğrenildi. Ahmet Tatlıses’in kurduğu çiğköfte fabrikasına ve gıda şirketine neredeyse tüm illerden talep geldiği, bazı Tatlıses Çiğköfte şubelerinin de By Ahmet Tatlıses Çiğköfte'ye geçmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Ünlüler ardı ardına paylaştı

Yeni kurduğu çiğköfte fabrikasının tanıtım videosunu bir çok sanatçı sosyal medyalarında paylaşarak Ahmet Tatlıses’e destek verdi. Tatlıses çiğköfte Bodrum şubesinin Ahmet Tatlıses’e geçmesini son zamanlarda en popüler şarkı olan 'Ali Cabbar' şarkısıyla duyurdu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Çok önemli haber değeride çok büyük tebrik ederim seni bu gün yolda kalmış belediye otobüsü yokmuydu haber yapacak bunu buldun yinede dahice tebrik ederim
    Cevapla
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • melihhh 7 ay önce Şikayet Et
    her yerde çiğ köfteci iyice zıvanadan çıktı
    Cevapla
  • Erkan 7 ay önce Şikayet Et
    Pardonda kimin parasıyla açmış hep babası İbrahim Tatlısesin yanında çalıştı
    Cevapla
  • Akıllı Olun 7 ay önce Şikayet Et
    Kürt degilmisiniz alayiniz pkk dir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle