Bakan Bayraktar, İsrailli mevkidaşı ile 'enerji işbirliğini' görüştü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İsrail Enerji Bakanı Israel Katz ile telefonda görüştü. Görüşmede, doğal gaz başta olmak üzere enerji alanındaki ikili ve bölgesel iş birliği imkanları ele alındı.

Bakan Bayraktar, İsrailli mevkidaşı ile 'enerji işbirliğini' görüştü
Bakan Bayraktar, İsrailli mevkidaşı ile 'enerji işbirliğini' görüştü
GİRİŞ 03.09.2023 19:21 GÜNCELLEME 03.09.2023 20:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bakan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail Enerji Bakanı Israel Katz ile verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini belirtti.

"Görüşmede, doğal gaz başta olmak üzere enerji alanındaki ikili ve bölgesel iş birliği imkanlarını değerlendirdik" dedi.

Bayraktar, "Katz’ın yaptığı davet kapsamında en kısa sürede İsrail ziyaretimizi de gerçekleştirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • osmanoğlu2023 8 ay önce Şikayet Et
    yanlıştan ve gafletten geri dönün! osmanlının duraklama ve çoküş dönemi 15 inci asırda yani yahudileri balkanlara yani idarenin merkezine getirdiğimiz andan itibaren geri sayım başlıyor! bayraktar libyada olsa derhal görevinden alınırdı...
    Cevapla
  • doğruları konuşan 8 ay önce Şikayet Et
    Şaşırmadım. Ama şaşıranlara şaşırdım.
    Cevapla
  • Hakan 8 ay önce Şikayet Et
    Bugün ülkemizdeki din adamları anlamıyorum hangi dinden bahsediyorlarsa bu islam düşmanından hiç bahsetmezler. Bunuda bir Müslüman olarak sorgulamalıyız. Vesselam.
    Cevapla
  • Hakan 8 ay önce Şikayet Et
    Bugün islamın bir numaralı düşmanı israil denen siyonist çetedir.
    Cevapla
  • Hakan 8 ay önce Şikayet Et
    Müslüman liderler israille ilişkilerini bugün itibariyle kesseler israil çetesinin nasıl darmadağın olduğunu görecekler.
    Cevapla
  • Yunus 8 ay önce Şikayet Et
    Niye Müslüman liderler mi ayakta tutuyor İsrail’i ? Amerika var arkalarında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle