TPAO 4 ilde petrol arayacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt, Şırnak, Amasya ve Samsun’da bulunan 5 sahada 5 yıl süreyle petrol araması gerçekleştirecek.

GİRİŞ 28.08.2023 13:28 GÜNCELLEME 28.08.2023 14:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt’te 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı aldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün petrol hakkına müteallik kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kararla birlikte Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) çeşitli illerdeki 5 sahası için petrol arama ruhsatı verildi. TPAO, Siirt, Şırnak, Amasya ve Samsun’da bulunan 5 sahada 5 yıl süreyle petrol araması gerçekleştirecek.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    100 yıl önce yapılmış olması gereken şeyleri yeni yapıyoruz. sorsan ülkeyi kalkındırdik modern turkiyeyi biz kurduk derler. heykel yapmaktan ileri gizlemeyin tuzu kutu bir zihniyet var . bir türlü yok olmadı gitti.
    Cevapla