ASELSAN'dan 87 milyon dolarlık dev anlaşma!

ASELSAN, 87 milyon dolarlık yeni bir anlaşma imzalandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

GİRİŞ 25.08.2023 20:55 GÜNCELLEME 02.10.2023 10:32
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. yaptığı yeni anlaşmadan 87 milyon 275 bin 523 dolar gelir elde edeceğini duyurdu. 

İş anlaşması kapsamında teslimatlar 2027 yılına kadar yapılacak. Aselsan, yapmış olduğu iş anlaşmasını yatırımcısına KAP aracılığıyla duyurdu.

ASELSAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Şirketin KAP üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada; 

"ASELSAN ,TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ile uluslararası bir müşterisinin son kullanımına yönelik toplam bedeli 87.275.523 ABD Doları olan bir ihracat sözleşmesi imzalamıştır. Söz konusu sözleşme aviyonik sistemleri kapsamakta olup, teslimatları 2027'ye kadar gerçekleştirilecektir." denildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    TL ile iş yapın
    Cevapla
  • Nefer 8 ay önce Şikayet Et
    ASELSAN, Havelsan, Roketsan , MKE, Bayraktar Holding gibi kuruluşlar gurur kaynağımız. Dünyada söz sahibi olabilmemiz için rakiplerden çok daha fazla çalışmalı daha yüksek teknolojiye ulaşmalıyız. Yetişmiş beyinlerin hayallerini gerçekleştirmeye yönelik ,teşvik edici ARGE atölyeleri gibi imkanlar sağlanmalı ve başarılı olanlar ödüllendirilmelidir. Unutmayın k herşey hayalle başlar.
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 8 ay önce Şikayet Et
    maşallah, nazar değmesin.
    Cevapla
  • Müslüm baba 8 ay önce Şikayet Et
    En sonunda güzel haberler gelmeye başladı inş devam mı gelir
    Cevapla
  • Fatih 8 ay önce Şikayet Et
    Pazartesi borsada bir tavan yaparsın artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle