Bakan Yumaklı: Bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, pancar üreticilerine yönelik 729 milyon 714 bin lirayı bulan sulama avans ödemelerinin bugün yapılacağını bildirdi.

GİRİŞ 24.08.2023 16:32 GÜNCELLEME 24.08.2023 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından, pancar üreticilerine yapılacak ödemelere ilişkin paylaşımda bulundu.

Bakan Yumaklı, "729 milyon 714 bin liralık sulama avans ödemelerini pancar üreticilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadesini kullandı.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    boş boş para dağıtıyorsunuz vallahi bi şey ektikledi yok bende köylüyüm görüyorum bu verilen paralar boşa üretim yok sakın kanmayın hep kahvelerde okey deler
    Cevapla