AÖF kayıt ücretlerine zam geldi

Açık Öğretim Fakültesi'nde 2023-2024 öğretim yılında dönemlik kayıt ücretleri 1180 lira ile 2 bin 80 lira arasında değişiyor.

GİRİŞ 21.08.2023 15:19 GÜNCELLEME 21.08.2023 15:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sınavsız ikinci üniversite kayıtlarının başlamasıyla Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi programlarına kayıt yaptırmak ya da kayıt yenilemek isteyenler yüzde 90’ı aşan zamlı fiyatlarla karşılaştı.

Geçtiğimiz yıl dönemlik ücreti 620 lira olan bölümlerin hepsinin dönemlik ücreti yüzde 90,25 zamla 1180 liraya çıkarken 870 lira dönemlik ücreti olan bölümlerin ücreti ise yüzde 80,45 zamla 1570 liraya çıktı.

Önceki dönem 1095 lira olan yabancı dil eğitimli programların ücretleri ise yeni dönemde 2 bin 80 lira oldu.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 8
  • Sakaryalı 8 ay önce Şikayet Et
    Devlet vatandaşına bunu yaparsa vatandaş ne yapmaz.neden kiraları dusursun ki vatandaş neden marketler zam yapmasın.
    Cevapla
  • Sakaryalı 8 ay önce Şikayet Et
    Enflasyon yüzde 60 kayıt ücretine zam yüzde doksan abv. Seçim öncesi ona buna dağıtılan paraların eytlilerin parasını neden biz ödüyoruz yeter artık.
    Cevapla
  • Ankaralı 8 ay önce Şikayet Et
    Belediye otobüslerine indirimli binmenin en kolay yolu. Bu şekilde düşünüldüğünde rakamlar çok düşük. Yüksek öğrenime kayıt yaptıramamış yeni mezun yada bir iki yıl önce mezun olmuş lise öğrencisi hariç diğer açıköğretim öğrencilerinin, özellikle 2. üniversite okuyanların harç-kayıt ücretlerinin artırılması yerinde bir karar olur.
    Cevapla
  • Sakaryalı 8 ay önce Şikayet Et
    Ne diyeyim ya abv.
    Cevapla
  • AH VATANIM 8 ay önce Şikayet Et
    açık öğretim artık bir ticaret hane oldu bence kapatılması lazım muhtarlıkları kapatılması lazım. köyler hariç bir çok dalda destekleme yapılıyor büyük bir kısmı kaldırılması lazım bedava olan her şeyin kaldırılması lazım millet tebelliğe alışırsa yabancı işçi amele usta gelmeleri şart olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle