Uluslararası alanda TEI'ye 4 ödül!

Türkiye'nin havacılık motor merkezi TUSAŞ Motor Sanayii AŞ'nin (TEI), İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim süreçlerindeki uygulamalarıyla uluslararası platformlardan ödüller almaya devam ettiği bildirildi.

Uluslararası alanda TEI'ye 4 ödül!
Uluslararası alanda TEI'ye 4 ödül!
GİRİŞ 18.08.2023 17:25 GÜNCELLEME 18.08.2023 17:25

Şirketten yapılan açıklamada, TEI'nin dünyanın en prestijli ödül platformlarından Brandon Hall Group Excellence Awards HCM'den 3 altın, 1 bronz ödül alarak başarısını taçlandırdığı belirtildi.

Açıklamada, TEI Akademi kapsamında yaptığı uygulamalar ve yürütülen süreçlerle platformdan altın ödül kazanan şirketin, "Yetenek Kazanımında En İyi İlerleme" ve "Performans Yönetimi Sisteminde En İyi İlerleme" kategorilerinde 2 altın ödülün sahibi olduğu ifade edildi.

TEI'nin ödüllendirme ve takdir programında da ödüle layık görüldüğü belirtilen açıklamada, firmanın Stevie International Business Awards'ta "Yılın İletişim Departmanı" kategorisinde bronz ödülü kazandığı bilgisi verildi.

Açıklamada, dünyanın en prestijli halkla ilişkiler platformu IPRA tarafından düzenlenen "Golden World Awards" ödüllerinde TEI'nin teknoloji influencerı Hakkı Alkan ile ürettiği içeriklerle Altın Küre Ödülü'nü kazandığı, şirketin ayrıca, hem Havacı Kadınlar Haftası'nda kız öğrenciler için gerçekleştirdiği etkinliklerle hem de kadın çalışanları için sağladığı imkanlarla IWOAW tarafından 7'nci kez "Kadın çalışanlara en çok değer veren şirket" seçildiği kaydedildi.

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.