Ağustos ayı SED ödemeleri hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sosyal ve Ekonomik Destek’ten (SED) yararlanan çocuklar için ailelerin hesaplarına bu ay toplam 575 milyon TL yatırıldığını bildirdi.

GİRİŞ 16.08.2023 09:41 GÜNCELLEME 16.08.2023 09:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocukların temel ihtiyaçlarının ve okul masraflarının karşılanması amacıyla ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmeti sunulduğunu belirtti.

SED ile çocukları aile bütünlüğü içinde desteklediklerini belirten Bakan Göktaş, çocukların ailelerinin yanında yaşama en sağlıklı şekilde hazırlanabileceklerini vurguladı.

Bakan Göktaş, SED hizmetinden yararlanan her bir çocuk için aylık ortalama 3 bin 571 TL destek verildiğini kaydetti.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    şükür eden hamd eden hem bu dünyada hemde ahirette kazanır.......bilmem anlatabildim mi? kardeşlerim... saygılar
    Cevapla
  • Yasin 8 ay önce Şikayet Et
    Önceki yorumları yazanlar şükür edin ilk başta . Hiç birşey mükemmel olmayabilir herkes herşeyin farkında ülkenin tarihini bilin öyle konuşun önceden emekli maaşını almak için sıra bekleyen , beklerken sırada vefat eden , yada maaşını kaç ay alamayan sizin kadar böyle şikayet etmiyordu. Eyt yi çözende Reis. Değer bilmeyenin Şükür etmeyenin boğazında kalır
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Ya siz. Milleti soydunuz. Parasını zorla elinden cebinden alıyor bu hükümet halkın parasına el koyuyor bunun başka izahı varmı açıklayın. Emekliyş düşünün. Yada gerek yok suryeliye yardım edin yola devam
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 8 ay önce Şikayet Et
    emekliyim sadece gülüyorum hemde kahkahalar ile .kime güldüğüm belli halimize gülüyorum
    Cevapla