Bakan Bolat, süt ve süt ürünleri sektör temsilcileriyle görüşme sağladı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, süt ve süt ürünleri sektör temsilcileriyle görüşerek talep ve önerilerini dinledi.

Bakan Bolat, süt ve süt ürünleri sektör temsilcileriyle görüşme sağladı
Bakan Bolat, süt ve süt ürünleri sektör temsilcileriyle görüşme sağladı
GİRİŞ 12.08.2023 15:20 GÜNCELLEME 12.08.2023 15:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ulusal Süt Konseyi Başkanı Harun Çallı ve Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldiklerini belirtti.

Görüşmeye ilişkin bilgi veren Bolat, "Ülkemizin süt ve süt ürünleri sektörlerine ilişkin talep ve önerileri ile gelişme alanlarını ele aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Sağlıktan ve kaliteden ödün vermeden sektörlerimizin sürdürülebilir bir şekilde büyümesi için gereken tüm desteği sağlayacağız." ifadesini kullandı.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tual 8 ay önce Şikayet Et
    Herkes süt içsin herkes sofrasına peynir koyabilsin ve pazardaki peynirlerde denetlensin gerçek peyniri kimler yiyor
    Cevapla
  • Tual 8 ay önce Şikayet Et
    Süt ve süt ürünleri neden bu kadar çok pahalı Türkiye’de D vitamini eksikliği 2 insandan birinde mutlaka var sağlık ocaklarında bile d vitamini kan tahlili kaldırılmış
    Cevapla