İş Bankası’ndan 109 milyon dolarlık kredi anlaşması!

İş Bankası, Türkiye Afet Müdahale çerçevesinde yer alan deprem bölgesindeki işletmelere ve bireylere finansman sağlamak amacıyla Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile toplam değeri 109 milyon dolar olan bir kredi anlaşması imzaladı.

İş Bankası’ndan 109 milyon dolarlık kredi anlaşması!
İş Bankası’ndan 109 milyon dolarlık kredi anlaşması!
GİRİŞ 04.08.2023 09:30 GÜNCELLEME 04.08.2023 09:31

İş Bankası Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Türkiye Afet Müdahale Çerçevesi kapsamında deprem bölgesinde bulunan işletmeler ve bireylerin finansmanı için toplam 109 milyon dolar bir kredi anlaşması imzaladı.

KAP'a dün akşam yapılan açıklamaya göre kredi bir yıl vade uzatma opsiyonu ile toplam iki yıla kadar vadeli olarak belirlendi.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.