Cevdet Yılmaz işçi sendikalarının temsilcileriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işçi sendikalarının temsilcileriyle görüşmesinin ardından "Türkiye’yi hep birlikte hem ekonomik açıdan hem de sosyal adalet açısından hak ettiği noktaya taşımamız gerekiyor" dedi.

Cevdet Yılmaz işçi sendikalarının temsilcileriyle görüştü
Cevdet Yılmaz işçi sendikalarının temsilcileriyle görüştü
GİRİŞ 01.08.2023 13:45 GÜNCELLEME 01.08.2023 15:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde işçi sendikalarımızın kıymetli temsilcileri ile bir araya gelerek eylül ayı içerisinde açıklayacağımız OVP kapsamında talep, görüş ve önerilerini dinledik.

Ülkemizin büyümesinde ve gelişmesinde en büyük paylardan biri de şüphesiz emeği ve alın teri ile memleketimize ve ekonomimize değer katan işçi kardeşlerimize ait. Yaptığımız tüm çalışmaların nihayi amacı gündelik tartışmaların ötesine geçerek, ülkemizi gelişmiş ülkeler düzeyine nasıl çıkaracağımızı paydaşlarımızla sürekli istişare ederek planlamaktır.

Yapılan bu çalışmalarla, orta vadede Türkiye’yi hep birlikte hem ekonomik açıdan hem de sosyal adalet açısından hak ettiği noktaya taşımamız gerekiyor.

Ekonomimizi büyütmek, sosyal adaleti güçlendirmek ve refahı artırmak önümüzdeki süreçte en önemli hedeflerimiz olacak. Ülkemiz, kalkınarak rekabet gücünü ve verimliliğini topyekün artırdığında bu durumun aynı oranla refaha da yansıyacağı bilinciyle ekonomimizi güçlendirmek ve sosyal refahı artırmak için durmadan çalışacağız.

Paydaşlarımızla bir araya gelmeye, istişarelerde bulunmayı sürdüreceğiz. Bu kapsamda, önümüzdeki günlerde de finans kesimi ve tarım sektörü temsilcileri ile bir araya gelerek paydaşlarımızın OVP hazırlıkları kapsamında öneri ve taleplerini dinleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugünkü toplantımızda görüş ve önerileriyle çalışmalarımıza katkı sunan işçi sendikalarımızın kıymetli başkan ve temsilcilerine teşekkür ediyorum.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • kimler 8 ay önce Şikayet Et
    işçi sendikaları her zaman istediğini almıştır.Sendikacılık budur.Memur sendikalarına örnek olmalıdır.
    Cevapla