TMO'dan dolandırıcılık uyarısı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü, kurum yöneticilerinin adı kullanılarak dolandırıcılık yapılmaya çalışıldığı uyarısında bulundu.

TMO'dan dolandırıcılık uyarısı
TMO'dan dolandırıcılık uyarısı
GİRİŞ 29.07.2023 11:16 GÜNCELLEME 29.07.2023 11:16

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü, TMO'nun Twitter hesabından yaptığı açıklama ile dolandırıcılık uyarısında bulundu.

Son günlerde kurum yöneticilerinin adı kullanılarak, bazı firmaların telefonla arandığı ve bu firmalardan depremzedelere tekerlekli sandalye alımı ve benzer gerekçelerle para talep edildiği bilgisinin alındığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu türden aramaların hiçbir şekilde kurumumuz ve yöneticilerimizle ilgisi olmayıp, tamamen firma ve iş insanlarımızı dolandırmaya yönelik amaç taşımaktadır. Kurumumuz tarafından tespit edilen bu tarz girişimlere karşı cumhuriyet başsavcılıkları nezdinde gerekli suç duyurusunda bulunulmuş olup söz konusu benzer aramalara karşı dikkatli olunmalı ve hiçbir şekilde itibar edilmemelidir."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.