Bakan Mehmet Şimşek, Salzburg Zirvesi'nde

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Salzburg'da kurduğu temasları, Twitter adresinden bir mesaj yayınlayarak aktardı.

Bakan Mehmet Şimşek, Salzburg Zirvesi'nde
Bakan Mehmet Şimşek, Salzburg Zirvesi'nde
GİRİŞ 28.07.2023 10:52 GÜNCELLEME 28.07.2023 10:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün (27 Temmuz 2023) Avusturya'da düzenlenen "Avrupa’nın Geleceği, Zorluklarla Yüzleşme ve Geleceği Şekillendirme" başlıklı konferansta konuşmacı olarak katılmak üzere Salzburg'a gitmişti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avusturya'da katıldığı Salzburg Zirvesi'nde bir konuşma yaptıktan sonra ikili görüşmelerde de bulundu.

Bakan Şimşek, bugün sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla Salzburg Zirvesinde olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Avrupa’nın Geleceği, Zorluklarla Yüzleşme ve Geleceği Şekillendirme” temalı Salzburg Zirvesindeyiz. Zirvenin küresel politika oturumunda panelist olarak; Türkiye’nin küresel ve bölgesel politikalar bakımından belirleyici konumunu ve Avrupa Birliği ile ilişkilerin geliştirilerek derinleştirilmesinin önemini vurguladık. Zirvenin marjında Moldova Cumhurbaşkanı Sn. Maia Sandu, AB Bütçe ve Yönetimden sorumlu Komiseri Sn. Johannes Hahn, Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Sn. Borge Brende ile verimli ikili görüşmeler gerçekleştirdik."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    git baaam ne işe yarayacaksa anca gitttt gez dolaş anca zammmm kaşıkla verip kepçeyle almak yap ama bu kadar herşeye zam olmaz
    Cevapla