Güncel 'bal fiyatları' açıklandı!

Adıyaman Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Yaşar Yiğit, bal fiyatlarını açıkladı.

Güncel 'bal fiyatları' açıklandı!
Güncel 'bal fiyatları' açıklandı!
GİRİŞ 25.07.2023 14:53 GÜNCELLEME 25.07.2023 14:59
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Adıyaman Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Yaşar Yiğit, hem üreticinin hem de tüketicinin mağdur olmaması için makul fiyatlar belirlendiğini açıkladı. Süzme balın kilosu 300 TL, petek balın kilosu 350 TL, karakovan balın fiyatı ise 450 TL olarak açıklandı.

Mehmet Yaşar Yiğit, “Maliyetleri göz önünde bulundurarak hem üreticimizin zarar etmemesi hem de tüketicinin rahatlıkla bal alıp tüketmesi için dengeli bir fiyat belirlemesi yaptık.

Adıyaman Arı Yetiştiricileri Birliği’ne üye üreticilerimiz tarafından 2023 yılında doğal yaylalarda üretilen bal fiyatlarımızı belirledik. Doğal ürünümüze fahiş fiyat uygulamayarak sadece üreticimizin emeğini karşılayacak fiyatı belirledik. Tüketicilerimize tavsiyemiz balı alırken aracıdan değil, arıcıdan alsın” dedi.

KAYNAK: İHA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 47
  • Fikret Deliorman, 9 ay önce Şikayet Et
    Arı işletme izniyle,a rılığımı Kayıtlı 35,arıyla Açtım,Sandıklara 30 binlira Arılara,40 ,binlira,vernik,selyozik tiner 3,200, nakliye ve işçi masrafı 3binlira ,profil boru demir ,havlu teli ve 250,metre Dikenli tel,4000,TL , 2adet,arıcı körüğü, 2,adet arıcı elbisesi eldemiri 6 adet ızgara, 10 adet,surupluk,arı pastası , cıta teli ,20 kilo Balmumu 6 bin TL,elektrikli bisiklet ,30,bin,
    Cevapla
  • Veysel 9 ay önce Şikayet Et
    Arıcılık yapan bazı sahtekarların arıya varil varil şeker verdiklerini ve bunu 100 liradan verdiklerini duydum.Alanda maalesef BALaldığını zannediyor.
    Cevapla
  • Neşet tanoglu 9 ay önce Şikayet Et
    Babam vasiyet etti gelecek nesliniz için bal yedirin dedi biz üç kardeş yaylada arcyiz Erzincan ballı köyü istiyen geelip görebilir biizler simdiden sipariş alınıyor
    Cevapla
  • Vatan 9 ay önce Şikayet Et
    E. T Gel kayseri yahyalıya şeker vermeden nasıl yapılıyor öğreteyim..
    Cevapla
  • E.T 9 ay önce Şikayet Et
    Şeker vermeden bal yaptıramazsın
    Cevapla
  • Emirhan 9 ay önce Şikayet Et
    surupsuz bal üretiyorum Yerim İstanbul Avcılar çiçek Balım 350 TL
    Cevapla
  • Oflu 9 ay önce Şikayet Et
    Arıcıyım çiçek balı 400 kestane komar 1250
    Cevapla
  • Harun 9 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizdeki fakirlik insanları kaliteli ürünlerden uzaklaştırıyor parası olan ve sağlığını düşünen insanlar gerçek balı arar bulur alır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle