Pancar üreticisine 734 milyon TL'lik avans ödemesi

734 milyon 146 bin TL’lik pancar bakım avans ödemesi üreticilerin hesaplarına bugün aktarılıyor.

GİRİŞ 24.07.2023 17:04 GÜNCELLEME 24.07.2023 17:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 734,1 milyon liralık pancar bakım avans ödemesini bugün üreticilerin hesaplarına aktaracaklarını bildirdi.

Yumaklı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu ödemeye ilişkin bilgi verdi.

Bakan Yumaklı, "734 milyon 146 bin liralık pancar bakım avans ödemesini, üreticilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gonyalı 9 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım, pancarın hiç bir şeyi boşa gitmiyor hamd olsun. Herşeyini fabrikalar satıyor. Kaç kg pancardan 1 kg şeker alınır Da toz şeker bu kadar pahalı tabi sen yenisin. Konya şeker kazançları ile süper yatırımlar yaptı fabrilar artık satılmasın özeller fırsatcı oldular gördük.
    Cevapla
  • tepki 9 ay önce Şikayet Et
    bu kadar degeri sey her yere ekin deseniz sonuc da seker yaparsin yada baska sey eski zaman usa yada baska yer ile anlasma yaptim bu kadar ekerim diye sacmalik olmaz sonuc da sekeri herkes alir satilan sey hic olmaz ie gercek seker yaparin cok yerde satilan kamis sekeri olmaz
    Cevapla
  • emekli dayın 9 ay önce Şikayet Et
    emeklinin zammını daha kaç hafta gün bekletip çöp edeceksiniz acaba çok merak ediyorum
    Cevapla