BAE, İstanbul'da düzenlenecek IDEF 2023'e katılıyor

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İstanbul'da düzenlenecek IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na (IDEF 2023) BAE Savunma Şirketleri Konseyi bünyesinde birçok kurum ve savunma sanayi şirketiyle katılacağını açıkladı.

GİRİŞ 23.07.2023 00:27 GÜNCELLEME 23.07.2023 10:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ülkenin resmi haber ajansı WAM'a göre, BAE, 25-28 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenecek IDEF 2023'e hükümete bağlı Tevazun Konseyi Genel Sekreteri Tarık Abdurrahman el-Huseni başkanlığındaki üst düzey bir heyetle katılacak.

BAE'NİN ÖNDE GELEN ŞİRKETLERİ YER ALACAK

Fuarda, BAE Sanayi ve İleri Teknoloji Bakanlığı ile Abu Dabi Ekonomik Kalkınma Dairesinin yanı sıra BAE'nin önde gelen savunma sanayi şirketleri de temsil edilecek.

BAE Savunma Şirketleri Konseyi Genel Müdürü Enes Nasır Said el-Uteybe, IDEF 2023'e katılımın BAE-Türkiye ilişkilerindeki derinlik ve sağlamlığı yansıttığını belirtti

Uteybe, mart ayında imzalanan BAE-Türkiye Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması çerçevesinde iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi arzu ettiklerini dile getirdi.

Türkiye ile BAE arasında 3 Mart'ta Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması imzalanmıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Horlama 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti ve işadamları 150 yıl boyunca tüm komşu ülkelerden koparıldı ... Reis gelene kadar .
    Cevapla
  • Hancı 9 ay önce Şikayet Et
    Bu tür gelişmeler çoğaldıkca Abd ve Ab kudurur. Devam böyle her ne kadar geç de kalınmış olsa. Birlikte hareket etmek şart. Başka türlü müslümana huzur yok.
    Cevapla
  • Napolyon 9 ay önce Şikayet Et
    Bae üretimmi yapıyorda fuara katılacakmış onlar paradan haber versin üretim bizim işimiz
    Cevapla
  • ismail 9 ay önce Şikayet Et
    teknolojide senden daha ilerdeler
    Cevapla