Bakan Özhaseki açıkladı: Beş günde 80 bin başvuru

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak için 17 Temmuz'da başlatılan 'Yerinde Dönüşüm Projesi'ne yapılan başvuru sayısının 80 bine ulaştığını açıkladı.

Bakan Özhaseki açıkladı: Beş günde 80 bin başvuru
Bakan Özhaseki açıkladı: Beş günde 80 bin başvuru
GİRİŞ 22.07.2023 20:53 GÜNCELLEME 22.07.2023 20:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde deprem bölgesindeki 11 ili yeniden ayağa kaldırmak için başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'nin depremzedelerden yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Vatandaşlarla el ele vererek 11 şehirde hayatı canlandırarak güvenli ve hızlı inşa sürecini gerçekleştireceklerini vurgulayan Özhaseki, şunları ifade etti:

"Yerinde Dönüşüm' projemizin 5. gününde başvuru sayısı 80 bine ulaştı. 5 gün içerisinde böylesi bir başvuru sayısına ulaşması projemizin vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccüh gördüğünün, ne kadar doğru bir adım attığımızın ve ne kadar doğru bir proje olduğunun en somut göstergesidir. İnşallah 'Yerinde Dönüşüm' ile dört kırmızı çizgimizden asla taviz vermeden, her bir aşamasını bakanlığımızın denetleyeceği bir süreç yürüterek şehirlerimizi ihya edeceğiz."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Güneş 9 ay önce Şikayet Et
    Bakanım gece gündüz deme Kartal Orhantepe M.H sine bir an önce el atın saygılar İstanbul
    Cevapla
  • ülkücü 9 ay önce Şikayet Et
    Kiralar, cinayete kadar gidecek
    Cevapla
  • ülkücü 9 ay önce Şikayet Et
    İstanbulda yabancıya konut satışı durmadıkca, özel üniversiteler başka vilayete taşınmadıkça bu kira artışı, bu nufus yoğunluğu devam eder
    Cevapla
  • Kenan Koç 9 ay önce Şikayet Et
    istanbul toki evleri kısa zamanda bitirilmeli ortalık karıştı bakan bey kiralar can yakıyor
    Cevapla