Tarım Kredi KoopBakkal sayısını artıracak

Tarım üretecisinin elindeki ürünü değerinden alarak, bakkal esnafı ile dayanışma yaparak oluşturulan KoopBakkal'lar şube sayılarını artırmayı hedefliyor.

Tarım Kredi KoopBakkal sayısını artıracak
Tarım Kredi KoopBakkal sayısını artıracak
GİRİŞ 21.07.2023 14:31 GÜNCELLEME 21.07.2023 14:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vatandaşa daha sağlıklı ve uygun fiyatlı satış yapmak amacı ile kurulan KoopBakkal projesi mevcut ağı ile elde ettiği başarıyı artırmaya yöneldi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde yıl sonuna kadar 1.000 satış noktasına ulaşılacağını bildirdi.

Tarım Kredi'den yapılan açıklamaya göre, çiftçilerin ürettikleri kaliteli ve doğal ürünleri, değerinde satın alarak fabrikalarında veya iş ortakları aracılığıyla üreten Tarım Kredi Grubu, bu ürünleri markalaştırıp, Kooperatif Market aracılığıyla tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.

ÜRÜNLERİ UYGUN FİYATLA VATANDAŞA SUNMAK AMAÇLANIYOR

Kurumun KoopBakkal Projesi ile kaliteden ödün vermeden, uygun fiyatla halka sunulan temel tüketim ürünlerinin, Türkiye geneline yaygınlaştırılmasıyla hem tüketicilerin bakkal esnafının faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla verilen bayilikler kapsamında bu işletmeleri yapıya dahil edilmesi amaçlanıyor.

23 İLDE, 356 SATIŞ NOKTASI

KoopBakkal Projesi çerçevesinde 23 ilde, 356 satış noktası bulunuyor.

Afyonkarahisar, Adana, Amasya, Antalya, Bayburt, Burdur, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Isparta, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Mersin, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas ve Tekirdağ olmak üzere 20 ilde daha KoopBakkal başvurularının alınmaya başlanmasıyla Türkiye genelinde 43 ilde KoopBakkal satış noktası olacak.

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    Tarım kredi ürünleri diğer marketler den pahalı. Hiç bir anlamı yok. Sinek avlıyorlar. İndirim reklamı yapıyorlar hepsi ıvır zıvır gereksiz şeyler. Temel gıda ürünleri ve temizlik maddelerinde indirim göremiyoruz.
    Cevapla
  • Gerçek eleştiri 9 ay önce Şikayet Et
    Başlatmasınlar tarım kooperatif marketine bu gün soğandan kazık yedik manavda 16 lira markette 23 liraya soğan sattılar sonradan öğrendik vatandaşa hiçbir getirisi olmayan market bir zengin daha çıkardık hepsi bu
    Cevapla