AFAD'ın dördüncü kira destek ödemesi hesaplara yatırıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem bölgesindeki vatandaşlara yapılan kira destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirterek, "Temmuz ayında; toplam 304 bin 108 haneye 1 milyar 285 milyon 317 bin TL kira destek ödemesi yapıldı" dedi.

GİRİŞ 20.07.2023 16:06 GÜNCELLEME 20.07.2023 16:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem bölgesindeki vatandaşlara yapılan kira destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yerlikaya, temmuzda, toplam 304 bin 108 haneye, 1 milyar 285 milyon 317 bin lira kira destek ödemesi yapıldığını belirtti.

Bakan Yerlikaya, nisandan itibaren yapılan ödemeler kapsamında, dördüncü kira destek ödemesinin depremzedelerin hesaplarına yatırıldığını, 4 ayda toplam kira yardımının 5 milyar lirayı aştığını kaydetti.

Yerlikaya, devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla her zaman depremzedelerin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini vurguladı.

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • bidis 9 ay önce Şikayet Et
    yaparsa akparti yapar
    Cevapla
  • Malatyalı 9 ay önce Şikayet Et
    Henüz yatmadi.
    Cevapla
  • kıritik ali 9 ay önce Şikayet Et
    Adres taşıdık şubattan beri uğraşıyorum daha bir kuruş almadım
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    benim ablam eniştem 2 si de devlet memuru. Elazığ a annemin yanına yerleştiler. ekmek elden su gölden, kira devletten geçiriyorlar. Her ay 70.000 maas alıyorlar. devlet bunlara bakıyor. vallahi yazık. haram olsun
    Cevapla
  • Halil 9 ay önce Şikayet Et
    Kiradayim kiram yatmadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle