BOTAŞ satılıyor iddiasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama

Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turu öncesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, BOTAŞ satılacak iddialarına tepki gösterdi.

GİRİŞ 17.07.2023 14:02 GÜNCELLEME 17.07.2023 15:25
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırımların artacağını vurgulayan Erdoğan, BOTAŞ'ın satılacağı yönündeki iddialara ise tepki göstererek "Yatırım ve finans boyutu var bu ziyaretlerin. Oralarda ve ülkemizde yatırımlar söz konusu. Cevdet ve Mehmet beyin ziyaretlerinde bu yatırımların sinyalini aldık. Mehmet Bey Hindistan'da. Oradan Katar'a kendisi de yetişecek. Savunma sanayinde, alt üst yapı yatırımlarında bu üç ülkenin Türkiye'ye ciddi bir yatırım imkanı olacak. Bunun yanında da bu ülkelerin Türkiye'den belli assetleri satın alma durumları da olacak, bazı cambazların dediği gibi 'BOTAŞ'ı satıyorlar, o oluyor, bu oluyor...' böyle bir şey yok. Aynı tecrübe ile yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Erdoğan'ın Körfez turu başladı, Borsa kritik sınırı aştı: Rekor üstüne rekor geliyorErdoğan'ın Körfez turu başladı, Borsa kritik sınırı aştı: Rekor üstüne rekor geliyor

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 53
  • Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Akaryakit demek hayat demek , akaryakit zamlanirsa iki güne bir hayatin zamlanmasi çok dogal. Gelirken Arabistandan biraz mazot getirin yoksa bu ülke bi daha ayar tutmaz
    Cevapla
  • Musti 9 ay önce Şikayet Et
    BOTAŞ satılsın diyen yorumcular, dışarı sebze ve meyvenin satılmasına karşı.
    Cevapla
  • Sakarya / Sapanca 9 ay önce Şikayet Et
    Vermişler ya ona bak sen
    Cevapla
  • İbrahim 9 ay önce Şikayet Et
    Gelsinler fabrika kurarak sıfırdan başlayarak yatırımlar yapsınlar ama elimizdeki değerli kurumları satın alarak hazıra konmasınlar. Bu kısa vadede bizi rahatlatsa da uzun vadede ülkemize çok zararı olur.
    Cevapla
  • Grc 9 ay önce Şikayet Et
    Mesela sayın Aydın Doğana satılsa nasıl olur sizce? Midemizi bulandırmayın. Gerekirse satılır. Köprüyü de sattırmıyordunuz. Gericiler!
    Cevapla
  • Şeytanın tohumu 9 ay önce Şikayet Et
    Buradaki tek gerici sensin kanka neden satsınlar devletin milletin hizmetinde olan bir yapılanmayı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle