TÜSİAD'dan 15 Temmuz açıklaması

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin açıklama yaptı.

TÜSİAD'dan 15 Temmuz açıklaması
TÜSİAD'dan 15 Temmuz açıklaması
GİRİŞ 15.07.2023 17:45 GÜNCELLEME 15.07.2023 17:45

TÜSİAD açıklamasında, 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimine karşı mücadele vererek demokrasiye sahip çıkan tüm şehitler ve gazilerin bir kez daha saygı ve minnetle anıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Toplumumuzun ve devletimizin cansiperane gayretleriyle bertaraf edilen bu tehlikeyi bir daha yaşamamak için demokrasimizi her daim korumak ve ilerletmek hepimizin sorumluluğudur. Laik, sosyal, hukuk devleti ilkeleri, demokratik kurum ve kurallar ile temel hak ve özgürlükler ülkemizin muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefini başarması için temel unsurlardır. TÜSİAD olarak evrensel demokratik ilkeleri ve Cumhuriyet değerlerini kararlılıkla savunmaya ve bu yönde azimle çalışmaya devam edeceğiz."

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.