Bakan Şimşek, TCMB Başkanı Erkan ile Hindistan'a gidecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan ile G20 toplantılarına katılmak üzere Hindistan'a gidecek.

Bakan Şimşek, TCMB Başkanı Erkan ile Hindistan'a gidecek
Bakan Şimşek, TCMB Başkanı Erkan ile Hindistan'a gidecek
GİRİŞ 14.07.2023 13:00 GÜNCELLEME 14.07.2023 13:01
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20 toplantılarına katılmak üzere Hindistan'a gidecek.

Alınan bilgiye göre, Hindistan'da düzenlenecek G20 toplantılarına Türkiye'yi temsilen Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek katılacak. Bakan Şimşek'e, toplantılarda, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan da eşlik edecek.

ŞİMŞEK, KÖRFEZ ZİYARETİNDE ERDOĞAN'A EŞLİK EDECEK

Şimşek, G20 toplantılarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez ülkelerine gerçekleştireceği ziyarette de yer alacak.

İLK ZİYARET SUUDİ ARABİSTAN'A YAPILMIŞTI

Şimşek ve Erkan'ın Suudi Arabistan'a ziyareti de daha önce gündeme gelmişti. Bu ziyarette yatırımcı gruplarla toplantılar yapılmıştı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Kredi kartı gecikme faizleri sabit kalamaz mıydı
    Cevapla
  • Mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    Ben de yancı olayım
    Cevapla
  • Hakkı 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rızası için kredi kartı gecikme faizlerini yükseltmeyin artık ödeyemiyoruz
    Cevapla
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    Önce emeklinizi mutlu edin derim. Sayın Bahçeli biz emeklilere de seyyanen 8000 TL verilsin demişti fakat meclisteki görüşmelerde ne önerge verdiler ve ne de verilen önergeleri desteklesiler. Artık diyecek söz bulamıyorum. Kamu işçi emeklilerini perişan ettiniz.
    Cevapla
  • Qwerty 9 ay önce Şikayet Et
    Iyi hoş da arkadaş. Euro niye 30tl oldu. Dolar bir kaç gün sonra 30 olursa kimse şaşırmayacak. Döviz gelsin güzel. delen yüksek kursan bozulup borsaya giriyor. Çok güzel iş. Sayın Reisim, bizim çıktığımız yol bu değildi. Umarım her zamankindan daha güçlü oluruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle