Bakan Yumaklı, Macar mevkidaşı ile görüştü

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Macaristan Tarım Bakanı Istvan Nagy ile bir araya geldi.

Bakan Yumaklı, Macar mevkidaşı ile görüştü
Bakan Yumaklı, Macar mevkidaşı ile görüştü
GİRİŞ 11.07.2023 14:58 GÜNCELLEME 11.07.2023 14:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Macaristan Tarım Bakanı Istvan Nagy ve beraberindeki heyetle görüştü.

Bakanlıktaki görüşmede, Tahıl Koridoru Anlaşması’nın süresinin uzatılması yönündeki Türkiye'nin ve uluslararası kuruluşların çalışmaları, Türkiye ile Macaristan arasında tarım ve ormancılık alanındaki ilişkilerin geliştirilmesi gibi konular ele alındı.

Türkiye'nin Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılmasına önem verdiğine dikkati çeken Yumaklı, bu çabaların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde artarak süreceğini belirtti.

Yumaklı, iki ülke ilişkilerine de değinerek, karşılıklı çabalarla tarım ve ormancılık alanlarındaki işbirliğinin daha iyi noktalara gelebileceği inancını ifade etti.

Bakan Nagy ise Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel ve taşkınlar dolayısıyla Bakan Yumaklı'ya "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Tahıl Koridoru Anlaşması'nın devam etmesinin önem taşıdığını vurgulayan Nagy, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin çabalarının çok değerli olduğunu bildirdi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Gerçekler 9 ay önce Şikayet Et
    Şu anda hiçbir bakan piyasada yok nereyeler acaba? Ülke yangın yeri mesela tarım ve ticaret bakanı bir marulun 25 liraya nasıl çıktığını tartışarak vatandaşın derdine çare bulabilir mi? Ya da ustine yayılan hal yasasını da söylemek bahceliye kaldıysa o makama niye geldiniz beyler
    Cevapla