Ticaret Bakanı Ömer Bolat, HAK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi

Ticaret Bakanı Bolat, Twitter hesabından HAK-İŞ Yönetim Kurulu Başkanı Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile temas kurduğunun bilgisini paylaştı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, HAK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, HAK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi
GİRİŞ 10.07.2023 17:21 GÜNCELLEME 10.07.2023 17:21

İşçi temsilcisi sivil toplum kuruluşu HAK-İŞ yetkilileri ile bir araya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, görüşmeye ait bir mesaj paylaştı.

Bakan Bolat, Twitter'dan yayınladığı mesajında HAK-İŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Bakanlıklarında ağırladıklarını belirterek, işçi haklarını koruyan çalışmalara devam edileceğini şu sözlerle vurguladı:

"Önümüzdeki dönemde iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz"

Ülkemizin ikinci büyük işçi konfederasyonu olan HAK-İŞ ile işçi kardeşlerimizin haklarının korunması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik önümüzdeki dönemde iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.