Kıskançlık krizine giren cani koca eşini 15 kurşunla öldürdü

Batman’da kıskançlık krizine giren cani koca eşini 15 kurşunla öldürdü.

Kıskançlık krizine giren cani koca eşini 15 kurşunla öldürdü
Kıskançlık krizine giren cani koca eşini 15 kurşunla öldürdü
GİRİŞ 08.07.2023 21:40 GÜNCELLEME 08.07.2023 21:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, kent merkezi Cudi Mahallesi'nde meydana geldi. Kıskançlık krizine giren koca M.E., eşi R.E. (37) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle M.E. evde bulunan silahla eşine 15 el ateş etti. Silah seslerini duyan komşular 112 acil çağrı merkezine haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan R.E. müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cani koca polis tarafından gözaltına alındı.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Sosyal 9 ay önce Şikayet Et
    Kiskanacagin kadınla evlenme! İffetli, alçakgönüllü, kendini sakınan kizlarimizla, ogullarimizla yuva kurun. Kendine güven. Kendine güvenmeyen, kendini beğenmeyen, küçük gören, sevilmeye layık gormeyen canavarca hislerle dolup bu caniligi yapabilir. Bir de esler karsilikli sosyal medya kullanımı hakkında konuşmalı.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bu ülkeye adil bir düzen getirlmedikce insanlar iflah olmaz.. zorba zorbalığı yanında kâr kalmamalı ama Türkiye'de ödül veriliyor zorba diye
    Cevapla
  • veli 9 ay önce Şikayet Et
    namus oyuncak değildir, erkek kadın kadar geniş değildir,
    Cevapla
  • H.G. 9 ay önce Şikayet Et
    Kadın hakları diye diye Erkek o kadar önemsizleştirildi ki, Aile de birazda Erkeğin sorunları gündeme getirilse bu tip haberleri çok nadir duyacağız ama neyse. İyi bir ekonomistle ,ekonoımi birkaç yılda toparlayabilir ama bozulmuş olan toplumsal ahlakımız bir kaç nesilde zor düzelir.
    Cevapla