Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek Katar'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Katar'a ziyaret gerçekeştirecek. Yılmaz ve Şimşek'in Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani ile Katar Emirlik Divanı'nda görüşmesi planlanıyor.

GİRİŞ 08.07.2023 13:54 GÜNCELLEME 08.07.2023 17:51
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir günlük çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere bugün Katar'a gidiyor.

Yılmaz ve Şimşek’in yarın, Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani ile Katar Emirlik Divanı'nda görüşmeleri planlanıyor.

ERDOĞAN'IN ZİYARETİ ÖNCESİNDE ÇALIŞMA YAPACAKLAR

Yılmaz ve Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17-19 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceği Körfez ülkeleri ziyareti öncesi Katar'a çalışma ziyareti yapacak.

EKONOMİK İŞBİRLİKLERİ ELE ALINACAK

Ziyaret kapsamında, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Katar Emirlik Divanı'nda görüşecek Yılmaz ve Şimşek, ayrıca Türkiye ile Katar arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve ekonomik işbirliği olanaklarının değerlendirilmesi amacıyla bir dizi heyetler arası görüşme gerçekleştirecek.

DAHA ÖNCE DE BAE İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Şimşek ve Yılmaz daha önce BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile yapılan görüşmelerde yeni ekonomik işbirliği fırsatlarını değerlendirilmişti. İki ülke heyetlerinin konuya ilişkin çalışmalarını sürdürdüğü de alınan bilgiler arasında yer almıştı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Ne Kaldı ? 9 ay önce Şikayet Et
    Satacak ne kaldı ki ne alacaklar...
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    gidin onlara para versinler actiginiz deliklerinizi kapatsinlar bizlerde Alligator devam ederiz
    Cevapla
  • AY TOLDI 9 ay önce Şikayet Et
    Hadi iyisiniz... Siz de tarihe geçmeye namzetsiniz.
    Cevapla
  • ufuk 9 ay önce Şikayet Et
    Ha IMF den borç almışsın, ha Araplardan, borç borçtur...
    Cevapla
  • Sinan 9 ay önce Şikayet Et
    T.C. Ekonomisi düzelmesi ve kalkınması çocuklarımızın geleceği için AB standardlarına yakalamak ìçin AB tam üyelik müzakerelerine tekrar başlatılıp azimle takip edilmesi gerek! Sadece ortadoğu ülkeleri ve gezileri ve bu ülkelerle iyi ticaret ekonomik ilişkiker T.C. kalkınması için yeterli değil, iki bakanımızın ortadoğu gezisinde büyük başarılar dilleriz! Çinin BRiCS i tam bir tuzak!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle