TÜRKŞEKER duyurdu! Geçici 1000 işçi alımı yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına 1000 geçici işçi alınacağı açıklandı.

TÜRKŞEKER duyurdu! Geçici 1000 işçi alımı yapılacak!
TÜRKŞEKER duyurdu! Geçici 1000 işçi alımı yapılacak!
GİRİŞ 07.07.2023 21:50 GÜNCELLEME 07.07.2023 21:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜRKŞEKER'e 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 6 ay süreyle 1000 geçici işçi alımı yapılacak.

Bakan İbrahim Yumaklı, istihdam edilecek geçici işçi alımını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurarak "Ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı, uğurlu olsun" sözlerini kullandı.

Geçici işçi alımına ilişkin aranacak şartlar 11 Temmuz'da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinde yayımlanacak. Başvurular da yine İŞKUR internet sitesi üzerinden 11-17 Temmuz'da yapılabilecek.

Alınacak geçici işçilerin personel sayısı şu şekilde belirlendi:

"Mekatronik bakım onarım teknisyeni 404, kimya teknisyeni 344, makine teknisyeni 78, makine bakım onarım teknisyeni 42, iş makinaları operatörü 31, mekaniker buhar kazanları teknisyeni 28, tarım makinaları teknisyeni 20, inşaat teknisyeni 18, elektrik teknisyeni 15, bilgisayarlı makine teknisyeni 11, metal teknolojisi teknisyeni 6, endüstriyel otomasyon teknisyeni 3."

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • *_1453 _* 9 ay önce Şikayet Et
    Serden geçti sen merak etme o vasıflı dediğin kişiler devlet kapısına açmak için ne zahmetlerden geçiyor devlet kapısı baba kapısından daha evla.
    Cevapla
  • serdengeçti 9 ay önce Şikayet Et
    Geçici işçi deyin tarla yapanda çalışacak vasıfsız adam zannettim baya unvanlı tecrübeli ara eleman istiyorlar adamlar hemde bilgili. Bu adamları özel sektör mumla arayıp bulamıyor hemde delidehset maaşlara bunlar geçici olarak alacak vay yavrum vay...
    Cevapla
  • Gezgin 9 ay önce Şikayet Et
    Bunları yapanlar neden geçici işçi olsun ki
    Cevapla
  • Fatih 9 ay önce Şikayet Et
    Şeker fabrikalari sezonluk çalışır
    Cevapla