Fethiye'de meyve fiyatları cep yakıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde her Cuma kurulan Üretici Pazarı’nda bu hafta sebze fiyatları geçen haftaya göre fazla değişmezken meyve fiyatları cep yakıyor.

Fethiye'de meyve fiyatları cep yakıyor
Fethiye'de meyve fiyatları cep yakıyor
GİRİŞ 07.07.2023 21:46 GÜNCELLEME 07.07.2023 21:46
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Fethiye'de Kurban Bayramı sonrası ilk üretici pazarı kuruldu. Havanın sıcak olmasına rağmen oldukça kalabalık olan pazarda sebze fiyatları geçen haftaya göre aynı seviyelerde olduğu görülürken, meyve fiyatları ise yüksek fiyatları ile dikkat çekti.

Yaz mevsiminin gözde meyvesi sayılan karpuzun kilosu 8,5 TL, kayısı 50 TL, üzüm 40 TL, çilek 60 TL, kiraz 50 TL, muz 40 TL, şeftali 40 TL, erik 40 TL iken sebzelerden biber 20 TL, marul 15 TL, patlıcan 10 TL, soğan 15 TL’ye satılıyor.

Vatandaşlar pazardaki meyvelerin fiyatlarının yüksek olmasına tepki göstererek, "Bu ürünlerin hepsi yaz meyvesi. Mevsiminde fiyatlarının uygun olması gerekirken tam tersine daha da yukarı doğru çıkıyor" ifadelerini kullandı.

 

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Ankara'daki fiyatlar oradan aşağı değil
    Cevapla
  • mete 9 ay önce Şikayet Et
    ücret zammı daha cebe girmedi.
    Cevapla
  • murat 9 ay önce Şikayet Et
    Ev kiralari ile ugraşacagina hükümet milletin yedigi hayatini idame ettirdigi şeylerle kafa yorsun mevsimin de ürünler tavan yapiyor sorun üretici kazamiyor simsar kazaniyor yaziktir gühantir fakire fukaraya sahip çikilmasi lazim yoksa durum vahim
    Cevapla
  • Hayir 9 ay önce Şikayet Et
    Ben aksarayda yaşıyorum aksaraya kaliteli domatesin getirmiyorlar çünkü pahalı. Pahalı olduğu ucin insanlar almak istemiyor onun yerine kalitesiz domates getiriliyor şekli ve rengi domatese benziyor ama tadı plastik. O da 25 lira. Domates ülkesinde domates yiyemiyoruz hem de yazın. Hukumetimizden Allah razı olsun
    Cevapla
  • AY YILDIZ 9 ay önce Şikayet Et
    Bu Ülkede denetim yapanları kim denetleyecek Herkes şikayet ediyor ve şikayet etsem ne oluyor bahanesi var. Vatandaş gücünü bilip organize olsa 1 ay almayın kimse ölmez. Sen aldıkça zam yapıyor gözü aç fırsatçılar. Artık bize muhtaç olduklarını hissetttirip birlik olalım. Allah haksız kazananların boğazından geçmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle