Vedat Işıkhan, EYT'deki son durumu konuştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, 81 ilin Türkiye İş Kurumu İl Müdürleri ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlerinden online olarak brifing aldı.

Vedat Işıkhan, EYT'deki son durumu konuştu
Vedat Işıkhan, EYT'deki son durumu konuştu
GİRİŞ 06.07.2023 14:26 GÜNCELLEME 06.07.2023 14:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Emeklilikte Yaşa Takılan olarak bilinen EYT sorunu aşıldı.

Sorunun aşılmasında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanları fazla mesai yapmak zorunda kaldı.

SGK İl Müdürleri ile İlk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu’nda düzenlenen toplantıda bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT konusunda görev alanlara teşekkür etti.

Işıkhan, ayrıca yapılan çalışmalar ve projeler hakkında ile il müdürlerinden bilgi aldı.

"Büyük hedefler için çalışmaya devam" mesajı verildi

Ardından İŞKUR il müdürleri ile bir araya gelen Bakan Işıkhan, daha önce 2023 hedefleri için nasıl çalışıldıysa bundan sonra daha büyük hedefler için çalışmaya gayret edeceklerini ifade etti.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    SGK İstanbul İlçe Müdürlükleri işlem yapmıyor, ne zaman sorsan normal diyor, veya tanıdığı olan işini çözüyor. Özellikle İstanbul Tuzla çok kötü ilgilenilmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    sn.Bakan .EYT sorunu toplumun bir kısmı için aşılsada geri kalan çoğunluğun hala Bağ -Kur denilen illet yüzünden sıkıntıları devam ediyor. SGK içerisinden yapılan bağ- kur kontrollerinin neden bu kadar yavaş ilerlediğini o çok teşekkür ettiğiniz SGK il müdürlerine bir sorun isteriz. Övgüler düzdüğünüz SGK çalışanlarının verimliliklerini sorun SN. Müdürlerinize.
    Cevapla