Yüksek Hızlı Tren biletlerine yüzde 30 zam! İstanbul-Ankara bileti 323 liraya yükseldi

2023 yılı başında Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerine yüzde 15 oranında zam yapan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, Kurban Bayramı tatili sonrası yaklaşık yüzde 30'luk yeni bir zam daha yaptı.

GİRİŞ 03.07.2023 11:57 GÜNCELLEME 03.07.2023 12:00
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarında yeni bir zamma gitti. Sene başında yapılan yüzde 15 oranındaki zammın ardından yeni zam yaklaşık yüzde 30 oranında oldu.

İSTANBUL-ANKARA ARASI 323 TL

Ocak ayında yapılan zam sonrası İstanbul-Ankara arası bilet fiyatı 215 TL'den 248 TL'ye çıkmıştı. Son zamla birlikte İstanbul-Ankara bileti 248 TL'den 323 TL'ye yükseldi. Eskişehir-Konya arası bilet ise 141 TL'den 184 TL'ye yükseldi.

ESKİŞEHİR-İSTANBUL BİLETİ 210 TL OLDU

Eskişehir-Ankara arası bilet fiyatı 110 TL'den 136 TL'ye, Eskişehir-İstanbul arası 161 TL'den 210 TL'ye, Ankara-Konya biletleri 112 TL'den 146 TL'ye çıktı. Ankara-Sivas biletinin ise 312 TL'ye yükseldiği görüldü.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 19
  • dede 9 ay önce Şikayet Et
    trabzona hızlı tren ıstıyoruz vıraj olmasın kazaya sebebıyet verıl tunellerle gıder dogayı bozmadan
    Cevapla
  • Yorum 9 ay önce Şikayet Et
    Erzurum'a da Hızlı tren istiyoruz.
    Cevapla
  • karadeniz 9 ay önce Şikayet Et
    hızlı tren karadenize ne zaman gelecek? her yere yapılıyor, karadenize niye bir türlü başlanmıyor? en çok oy aldığın yeri ezersen gün gelir o da sana sırtını döner. bu böyle.
    Cevapla
  • ismail. 9 ay önce Şikayet Et
    Chp gelecek heykel yapacak şizofrenlerin karnı doyacak ve ışıklar içinde geberip cosmoza gidecekler !!!
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Zam da zam dur durak bilmiyor bu gece benzin fiyatları da bayağı zamlanıyor ekonomi iki üç yıldır iyi değil Dolar Euro sürekli artıyor bu yaz ayında ülkemize gelen yabancılar beş yıldızlı otellerde diledikleri kadar aile boyu tatil yapabiliyorlar ben bir Emekli olarak kendi ülkemde tek başıma bile tatil yapabilmem mümkün değil aldığım maaş la evi zor geçindiriyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle