Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde durup dinlenmek için vaktimiz yok

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki "Deprem bölgesinde durup dinlenmek için vaktimiz yok. Amacımız, vatandaşlarımızı bir an evvel sağlam ve güvenli yuvalarına taşımak" dedi.

GİRİŞ 02.07.2023 11:34 GÜNCELLEME 02.07.2023 16:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde inşa edilen 17 bloktaki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini, evleri hızla tamamlayıp hak sahiplerine teslim edeceklerini bildirdi.

Özhaseki, sosyal medya hesabından, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına devam edilen Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki örnek dairelerden görüntüleri paylaştı.

Deprem bölgesinde hız kesmeden kalıcı konut inşa çalışmalarına devam edildiğini belirten Özhaseki, "Deprem bölgesinde durup dinlenmek için vaktimiz yok. Amacımız, vatandaşlarımızı bir an evvel sağlam ve güvenli yuvalarına taşımak. Gaziantep İslahiye'de de yöresel ve yatay mimariye uygun inşa ettiğimiz 17 bloktaki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik. Evlerimizi hızla tamamlayıp hak sahiplerine teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Kahramanmaraş merkezli ama Kahramanmaraş yapılan yapılacak olan konutlar nerede
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Ne desek boş, tırnağın varsa kendin kaşıyacaksın başını yetkililer hep varlıklı zengin ne kadar anlıyorum deselerde malesef anlayamazlar. Kiralar, ev araba gıda fiyatları almış başını gitmiş kimse dur diyemiyor yetkililerin de en az aç gözlü kişiler kadar vebali var gerçekten. Çıkıp veriler paylaşmak çözüm mü sağlıyor, dur demek önüne geçmek lazım
    Cevapla
  • Şekeroba depremzede 9 ay önce Şikayet Et
    Konteyner kentlerin disinda cadirda kalan su gunun hava sartlarinda ne kadae caresiz olduklarini birde onlara sorun. Yazik vallahi kameralarinizi birde onlara cevirin sanki ayri devletin insanlari gibi muamele yapiliyor. Yardim istiyorlar muhtarda dahil bir ust makamda ki vekillerimiz azarliyor
    Cevapla
  • Depremzede 9 ay önce Şikayet Et
    Sayin vekilim; şekeroba ve bircok yerde evli olup yapilacak olan koy tipi ev ve/veya hane vb. Yararlanamayan ama misafir olarak kabul edenlerin magduriyetinin giderilmesi gerekir. Ne evi var ne gidecek yeri. Deprem vurmus birde yetkililerimiz vurmasin cozumler uretilsin . Yonetim şekerobada cok ilgisiz . Konteyner kentlerin disindada gercekden ihtiyac sahibi magdue kisiler var.
    Cevapla
  • ibni Turab 9 ay önce Şikayet Et
    2+1 konutlarda yapın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle