Kuşadası'na tatilci akını!

Kuşadası, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Kuşadası 2022’nin turizm rakamlarını ikiye katladı.

GİRİŞ 01.07.2023 22:23 GÜNCELLEME 02.07.2023 11:58
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Alt ve üst yapısı yenilenen Kuşadası, Kurban Bayramı’nda tatilcilerin en yoğun tercih ettiği turizm kenti oldu.

Yaklaşık 2 milyon kişinin tatil için geldiği kentte, misafirler sorunsuz bir bayram tatili geçiriyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin işbirliğiyle kent genelinde yapılan alt ve üst yapı yatırımları ziyaretçilerin bayram tatilinin keyfini doyasıya yaşamasını sağlıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin uzun süredir etkin bir şekilde planlayıp çalışmalarını tamamladığı altyapısıyla Türkiye’nin gözde tatil merkezi olan Kuşadası’nda mutlu bir şekilde bayram tatili yapan vatandaşlar, “Turizm kentleri tatil dönemlerinde yoğun bir şekilde turist akınına uğrar. Kuşadası bu bayramda yine biz tatilcilerin tercih merkezi oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin işbirliği, biz tatilcilere hizmet olarak dönmüş durumda. 9 gün gibi uzun bir tatil süreci olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadan huzurlu bir tatil geçiriyoruz” diye konuştu.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Süleyman Savaş 9 ay önce Şikayet Et
    Bi gitsinlerde görsünler ne halde arabayla ilerliyemiyoruz, sanki tarlada gidiyoruz. Birde levhalara yazmışlar kuşadasında hizmet çağı yaşanıyor diye. AYIP AYIP. Sadece çöpleri toplamakla olmuyor bu işler. Biraz o koltuğunuzdan kalkında bi dolaşın bakalım ortalık ne halde..
    Cevapla
  • Bilir kişi 9 ay önce Şikayet Et
    Bu şizofren bayanın doçentliği geri alınmalı, doçentlik verilen eski rektöre de neden bu şahsa doçentlik verdiği sorulmalıdır ! Manisada tedavi görmüş akli dengesi yerinde olmayan bir insan şuan doçent ilerde ise profesör olacaktır.
    Cevapla
  • Cem Ulucan Şahin 9 ay önce Şikayet Et
    Üniversitede ayrıca şizofren bir (doçent) malulen emekli edilmeli, hala görevine devam edip maaş almamalı, idare tarafından korunmamalı! Bu kişilerin çevrelerine de öğrencilere de zararları var.
    Cevapla
  • Sinan Alan 9 ay önce Şikayet Et
    Aydın Mimar Sinan Mahallesinde oturuyorum, köpekler sürü halinde geziyorlar. Köpekler mahalle sakinlerine ve mahalleden geçen insanlara saldırmaktadır. Çocuklarımız korkmakta, oyun oynayamamaktadır. Köpeklerin mahallemizden alınmasını istiyoruz. Aynı durum Koçarlı Çakırbeyli Ziraat Fakültesinde de mevcut. Koçarlı belediyesi de Aydın Büyükşehir belediyesi gibi ilgisiz.
    Cevapla
  • Cem Şahin 9 ay önce Şikayet Et
    Kuşadası belediyesi çalışmıyor!!! Her yer çok kirli ve bakımsız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle