Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz

"Kentsel dönüşüm" mesajı veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Başta deprem bölgesinin ihyası olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz." dedi.

Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz
GİRİŞ 22.06.2023 15:00 GÜNCELLEME 22.06.2023 15:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, başta deprem bölgesinin ihyası olmak üzere, kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini bildirdi.

Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle bakan yardımcılığı görevlerine atanan Fatma Varank, Hasan Suver, Refik Tuzcuoğlu ve Vedad Gürgen ile ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Mehmet Özhaseki, paylaşımında, "Başta deprem bölgesinin ihyası olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı çevre ve şehirciliğin de yılı yapabilmek için hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Rabb'im utandırmasın." ifadelerini kullandı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mehmet Akif 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, Başkent Ankaramıza el atın. Büyükşehir Belediyesi hiç bir İmar çalışması yok. Her tarafa ortakçısı mimarlar odası ile iptal kararları veriliyor. Ayrıça Ankara - Delice otoyolunu derhal yapınız. Yine yolda 7 saat çile dolu saatlerce bekledik.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Ali Atıf sen tokiye Kurban ol .en sağlam yapı işletmesi daha ne olsun
    Cevapla
  • Ali Atıf 10 ay önce Şikayet Et
    Seçim yatırımı olan toki ilk evim ilk arsamdaki hak sahiplerine ne zaman teslim edilir, bakalım millete yük mu yoksa refah mi vereceksiniz
    Cevapla