BİM'den rekabet cezası için iade başvurusu

BİM, Rekabet Kurulu'na yaptığı yargı başvurusunu geri çekecek, 718 milyon liralık cezanın 360 milyon TL'sinin iadesi için başvuracak.

BİM'den rekabet cezası için iade başvurusu
BİM'den rekabet cezası için iade başvurusu
GİRİŞ 22.06.2023 10:07 GÜNCELLEME 22.06.2023 10:08
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

BİM tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada; Rekabet Kurulu'nun yargı sürecinden feragat edilmesi kaydıyla, 31.12.2022 tarihinden önce verilen Rekabet Kurulu cezalarını da kapsayacak şekilde yapılandırma imkanı verildiği belirtilerek, ilgili İdare'ye başvuru yapılacağı ve istinaf aşamasında olan idari yargı sürecinden feragat edileceği ifade edildi.

BİM, bu çerçevede 2022 yılı içerisinde peşin ödenen 718 milyon liralık cezanın 360 milyon TL'sinin iadesi için başvuracağını açıkladı.

Açıklamaya göre, alınacak tutar şirket mali tablolarına gelir olarak yansıtılacak.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 22
  • Özmuşlu 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rızası için adliye ye yolun düşen var mı ? Varsa ki vardır ,,, Tek soru Adalet var mı. ? Var diyenlere Allah tan tek dileğim yolu oraya düşsün ? O zaman görür adaleti......!
    Cevapla
  • cavit 10 ay önce Şikayet Et
    Merak etmeyin bu ahlar semada, az kaldı inecek hepinize . Fakirin yoksulun hakkını yiyin. AZ kaldı. Bu para bunlara iade edilirse..... BEKLEYİN. DEMEDİ DEMEYİN
    Cevapla
  • birbilen 10 ay önce Şikayet Et
    Hayrını gözmezsiniz inş. Allah hakkınızdan gelsin..!
    Cevapla
  • Osman 10 ay önce Şikayet Et
    Bizleri kazıkladığınız ücretleri de iade edecekmi siniz.
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Demekki herşey göstermelik yapılıyor
    Cevapla
  • Özmuşlu 10 ay önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle