1 tonluk 'Kral' rekor fiyata satıldı!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı için canlı hayvan pazarına getirilen 1075 kilogram ağırlığındaki "Kral" isimli dana 135 bin liraya alıcı buldu.

GİRİŞ 20.06.2023 06:44 GÜNCELLEME 20.06.2023 08:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı öncesinde Hıdırağa Mahallesi'nde kurulan canlı hayvan pazarında hareketlilik artmaya başladı. Yıl boyunca özenle yetiştirdikleri hayvanlarını pazara getiren besiciler ile kurbanlık almak isteyen vatandaşlar arasında sıkı pazarlıklar yaşanıyor.

KRAL 135 BİN LİRAYA SATILDI

Besici Aykut Akbaş, Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satışlarına belediyenin hazırladığı canlı hayvan pazarında başladıklarını söyledi. "Kral" ismini verdiği 1075 kilogram ağırlığındaki danayı kendisinin yetiştirdiğini ifade eden Akbaş, "Kurban pazarında hareketlilik başladı. Pazarın en iri danasını iyi bir pazarlık sonunda 135 bin liraya palet işi yapan bir firmaya sattık. Şu an kurban bayramını bekliyor. Bayram sabahı kesimini yapmak üzere sahibine teslim edeceğiz." dedi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Alp 10 ay önce Şikayet Et
    Hayır rekor TARİMTUBE YouTube kanalında 138 bin mükemmel hayvan
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    senin beyin gramajın çok yüksek belli oldu yorumundan
    Cevapla
  • Fatih 10 ay önce Şikayet Et
    Çok bilmiş
    Cevapla
  • alis 10 ay önce Şikayet Et
    Allah tan tarım ve hayvancılık ülkesiyiz, bide olmasak ne olacaktı acaba ,millet cımbızla yemeğe et atacak sanırım. Şu garibanın karnı ne zaman et görecek çok merak ediyorum
    Cevapla
  • Aslan 10 ay önce Şikayet Et
    bu hayvan 1000 kg yok resim farklı olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle