Türkiye ile kardeş ülke arasında kritik imza! 5 yeni nokta eklendi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Türkiye ve Özbekistan arasındaki ikili havacılık anlaşmasını revize eden mutabakat zaptının imzalandığını bildirdi. Düzenlenen ikili havacılık müzakereleri sonunda 5 yeni nokta uçuş ağına eklendi.

Türkiye ile kardeş ülke arasında kritik imza! 5 yeni nokta eklendi
Türkiye ile kardeş ülke arasında kritik imza! 5 yeni nokta eklendi
GİRİŞ 17.06.2023 09:37 GÜNCELLEME 17.06.2023 10:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Genel Müdürlüğün Twitter hesabından, iki ülke arasında imzalanan mutabakat zaptına ilişkin yapılan paylaşımda şu bilgilere yer verildi:

"Türkiye ve Özbekistan arasında yeni uçuş noktalarının belirlenmesi ve mevcut noktalarda frekans sayısının artırılması amacıyla Genel Müdürümüz Kemal Yüksek ve Özbekistan Ulaştırma Bakanlığı Hava Ulaşım Daire Başkan Vekili Jamoliddin Nazarov başkanlığındaki heyetler İstanbul'da bir araya geldi. Türk Sivil Havacılık Akademisinde düzenlenen ikili havacılık müzakereleri sonunda 5 yeni nokta uçuş ağına eklenerek toplamda 49 frekans artış sağlandı."

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • osmanoğlu2023 10 ay önce Şikayet Et
    geliyor gelmekte olan...
    Cevapla
  • barbaros 10 ay önce Şikayet Et
    Türk dunyası dil tarih ekonomi savunma olarak ortak hareket edilmeli gumruk vergileri kaldirilmali avrupa birligi gibi
    Cevapla