Son dakika: Kamu işçilerine Kurban Bayramı önce ikramiye müjdesi!

Kamuda çalışan işçilerine Kurban Bayramı müjdesi. Kamuda çalışanlara yönelik 2023 yılında verilecek olan ikramiyenin yarısı 23 Haziran'da hesaplara yatırılacak.

Son dakika: Kamu işçilerine Kurban Bayramı önce ikramiye müjdesi!
Son dakika: Kamu işçilerine Kurban Bayramı önce ikramiye müjdesi!
GİRİŞ 16.06.2023 00:34 GÜNCELLEME 16.06.2023 02:02
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2023 yılında verilecek ilave tediye sürelerinin belirlenmesi hakkındaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

İLK YARISI 23 HAZİRAN'DA HESAPLARA YATIRILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, devlet ve bağlı müesseselerinde çalışan işçilere bu yıl ek ödemenin birinci yarısı 23 Haziran'da, ikinci yarısı ise 18 Aralık'ta yapılacak.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 146
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Memurum, memur maaşları yarıya indirilsin. Bence bir sakıncası yok yarıya da indirseler. Hükümete dalkavuklağa devam ederler nasıl olsa.
    Cevapla
  • Konyalı 10 ay önce Şikayet Et
    Taşeron işçileri ihya edip memuru paspas ettiniz.Buda Adalet ise artık birşey söyleyemiyoruz.Lal olacağız artık.
    Cevapla
  • Doğrucu davut 10 ay önce Şikayet Et
    Yillardir sizinle aynı işi yaparken siz 15 alırken biz 5 alıyorduk o zaman niye sesiniz çıkmıyordu ulen varya üniversite okuduk diye diye madem aynı işi yaparken neden haktan adaletten bahsetmiyordunuz mennun degilseniz istifa edin yillarca devleti somurdunuz canınız sıkıldı rapor al gelme izin al gelme iş olmuş olmamış umrunuzda değildi şimdi hak hukuk tan hade ordan
    Cevapla
  • Yakamoz 10 ay önce Şikayet Et
    Hangi kamudaymış o maaşları alan. Yavaş sallayın. Biz 37 yıldır kamıdayız öyle maaş duymadık görmedik
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    tam tersinede düşünebiliriz sende cok çalıştığını düşünüyorsan ayni yasayla memurluğa geç bakalım bu soylediginde samimimisin görelim.
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    yeni işe başlayan bir işçi 30.000 TL Teknik Hizmetlerde Çalışan 20 yıl görev yapmış bir tekniker 15.500 20 yıllık görev yapan bir işçi 40.000 TL Adelet
    Cevapla
  • Eyyüb veyisoğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Ben 26 yıllık kamu çalışanı işci emekcisiyim, üstelik sendikalıyım, geçen ay ikramiye( tediye) aldık sadece içinde yol yemek ücreti yok, yani çıplak maaş diyebiliriz 13750 yol yemek ile 15000 TL yuvarlak hesap, 30000-40000 TL gibi paraları kim alıyor Allah aşkına birisi çıksın söylesin, 26 yılım bitiyor bu ay aldığımız ortada, bu rakamdan bir kaç ay oldu, almaya başladık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle