Merkez Bankası Başkanı'ndan önemli atamalar

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, kurum içi ilk atamaları gerçekleştirdi. Erkan, Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğü'ne ise kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

GİRİŞ 14.06.2023 11:59 GÜNCELLEME 14.06.2023 12:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Merkez Bankası Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğü koltuğunda daha önce, Şahap Kavcıoğlu'nun milletvekilliği döneminde de birlikte çalıştığı Harun Furkan Çarpadan oturuyordu. Çarpadan'ın Kavcıoğlu ile birlikte BDDK'ya gittiği öğrenildi.

Çapadan'dan boşalan koltuğa oturan kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atandı. Meriç'in daha önce İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'nde protokol müdürü olarak görev yaptığı ve özel kalem tecrübesi olduğu kaydedildi.

Sözcü'de yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden alan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Uzuner'in yerine şimdilik atama yapmadı. Ancak İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığı'na ise İdare Merkezi Danışmanı eski gazeteci Fırat Bora Taş'ı atadı. Taş'ın görevi bir süre vekaleten yürüteceği belirtildi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Mehmet ipeksac 10 ay önce Şikayet Et
    Vatana milletimize hayirli olsun
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Allahım sana inanan ümmeti muhammet evladını gerçek imandan mahrum bırakma allahım
    Cevapla
  • Tarzan Rıfkı 10 ay önce Şikayet Et
    Biz atama haberi değil icraat haberleri bekliyoruz
    Cevapla
  • ülkücü 10 ay önce Şikayet Et
    Gereksiz yorum yapmışsın
    Cevapla
  • A. İVME 10 ay önce Şikayet Et
    Vallahi boş işler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle