Maks Gerşon: İş dünyası yeni kabineden memnun

İş dünyasının yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesinden memnun olduğunu ifade eden MKS Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Maks Gerşon “Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türkiye her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da bağımsız olacaktır” dedi.

Maks Gerşon: İş dünyası yeni kabineden memnun
Maks Gerşon: İş dünyası yeni kabineden memnun
GİRİŞ 13.06.2023 12:30 GÜNCELLEME 13.06.2023 13:37

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin belli olmasıyla birlikte iş dünyası da istikrarın devam etmesinden memnun. MKS Kağıt Yönetim Kurulu Başkanı Maks Gerşon yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Maks Gerşon, “İş dünyasının beklentisi piyasalarda istikrardan yanadır. Yeni kabinemiz ile sorunların üstesinden geleceğimize inancımız tamdır” dedi.

Maks Gerşon

“YENİ KABİNE YURTİÇİ VE YURTDIŞINA GÜVEN VERİYOR”

Yeni kabinenin ekonomi alanında gerek yurt içinde gerekse yurtdışında güven verdiğini belirten Gerşon, “Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türkiye her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da bağımsız olmak istiyor ve bunun savaşını veriyor aslında şu anki ekonomik sıkıntılar biraz da bunun yansımaları yeni kabine ve istikrarın devamı birçok yeni başarıları getireceğinden şüphemiz yok” dedi.

Gerşon sözlerine şöyle devam etti:

‘Cumhurbaşkanı Erdoğan yine tüm dünyaya çok iyi oyun kurucu olduğunu bir kez daha göstermiştir. Enflasyon ve dövizdeki hareketlilik de geçtiğinde yatırımcılar da gelecektir. Çünkü yatırımcılar güven ve istikrarı isterler. Meclis’teki çoğunluğuyla siyasi istikrar sağlanmıştır. Kabinede dış politikada Hakan Fidan’ın tecrübesi ve Ekonomide de Mehmet Şimşek’in vizyonu da güveni tesis etmiştir. Şüphesiz ki yatırım, üretim, istihdam ve teknoloji odaklı gelişme yeni dönemde öncelikli konular olacaktır’

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.