Bakan Mehmet Şimşek'ten Hafize Gaye Erkan açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığına atanan Hafize Gaye Erkan'ı kutlayarak, "Bilgisine ve tecrübesine güveniyorum." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 09.06.2023 23:42 GÜNCELLEME 10.06.2023 10:09
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı görevine atanan Hafize Gaye Erkan'ı tebrik etti.

Şimşek, sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe yaptığı paylaşımında, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığına atanan Sayın Hafize Gaye Erkan'ı kutluyorum. Bilgisine ve tecrübesine güveniyorum. Sayın Erkan, bugün devir teslim töreni ile görevine resmen başladı. Kendisine başarılar diliyorum. Ülkemize hizmet yolunda Allah yardımcısı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, görevi Şahap Kavcıoğlu'ndan devraldı.

KAVCIOĞLU'NU DA KUTLADI

Bakan Şimşek ayrıca, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı’na (BDDK) atanan Şahap Kavcıoğlu’nu da kutladı.

Şimşek mesajında, ''Bugün Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı’na atanan sn Şahap Kavcıoğlu’nu da kutlarım. 30 yılı aşkın deneyimi ile verimli ve faydalı hizmetler yapacağına inandığım Sn Kavcıoğlu’na yeni görevinde başarılar dilerim.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Gençler e iş imkanı sağlanmalı, tüm sosyal yardımlar kesilmeli. Adam halasına bakıyor, devletten ücret alıyor. Halbuki bakmak zorunda. Bakamıyorsa mirası ile birlikte devletin huzurevine yerleştirilmesi gerekir. Zaten eskiden öyleydi.
    Cevapla
  • Yanlış Tez 9 ay önce Şikayet Et
    Faiz Sebep Enflasyon Sonuç'' tezi tamamen dezenformasyon = uyduruk bir tez ! Bu tezin hiçbir şekilde bilimsel kaynağı yoktur! Bu tezin bilimsel akadesmidyen kaynağı varsa gösterin! Evet Yüksek Tefeci Faizi Caiz ve Etik değildir ve ekonomiye zararlı. Enflasyonun zaralarını ve nasıl tedavi edildiğime dair akademik kaynaklı Youtune da (Miton Frirdman free to chose) dizisini arayıp izleyin!
    Cevapla
  • Yanlış Tez 9 ay önce Şikayet Et
    Yanılıyorsun tam tersi Bu ülkede Enflasyon düşmedikçe Faiz düşmez kapiş. Ömce Faizler çıkacak Enflasyon düzelecek sonra Faizler yinr indirilecek kapış Faiz Sebep Enflasyon Sonuç'' tez tamamen dezenformasyon = uyduruk bir tez ! Bu tezin hiçbir şekilde bilimsel kaynağı yoktur. Evet Yüksek Tefeci Faizi Caiz ve Etik değildir ve ekonomiye zararlı. Bizde ise Faizler Enflasyonun çok altında!
    Cevapla
  • Vatandas 9 ay önce Şikayet Et
    Acilen TOKİ ev yapsın gariban kötü durumda zengiin iyice zengin oldu
    Cevapla
  • vedat 9 ay önce Şikayet Et
    Ne tecrübesi var kardeşim Hangi merkez bankasını yönetmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle