Kripto paralarda kan kaybı

Bitcoin, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun devam eden düzenleyici baskıların altında 26.500 doların altında işlem görüyor.

Kripto paralarda kan kaybı
Kripto paralarda kan kaybı
GİRİŞ 08.06.2023 13:05 GÜNCELLEME 08.06.2023 17:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yaptırım eylemleriyle ABD'deki merkezi kripto borsalarını hedeflemeye devam ederken, devam eden düzenleyici baskı kripto fiyatlarının düşmesine neden oldu.

Bitcoin, bir önceki işlem seansından bu yana yüzde 0,22 artarak 26.424'te işlem görmekte. Geriye dönüp baktığımızda, son dört haftada Bitcoin yüzde 4,46 değer kazanırken son 12 aydaki değişim yüzde 12,39 düşüş oldu.

Kitco kıdemli teknik analisti Jim Wyckoff'a göre sabahın erken saatlerinde yaşanan geri çekilme, "Fiyatlar Salı günü yaklaşık üç ayın en düşük seviyesine ulaştı, ancak ticaret hafta ortasında dalgalı hale geldi" dedi.

Wyckoff, "Ayılar, günlük çubuk grafikte yeniden bir fiyat düşüş trendi oluşturdukları için kısa vadeli genel teknik avantaja sahipler" dedi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Kripto paralar ekonomisi güçlü bir otoritenin kontrolüne girmedikçe kumar vasıtası olmaktan ileri gidemez.65 bin dolardan 25 bin dolara düşme nasıl izah edilir.
    Cevapla