Bakan Özhaseki: Afet konutları hızlıca vatandaşlara teslim edilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, önceliklerinin afet bölgesindeki çalışmalar olduğunu belirterek, "İnşallah bu bölgelerdeki konutları hızlıca vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Bakan Özhaseki: Afet konutları hızlıca vatandaşlara teslim edilecek
Bakan Özhaseki: Afet konutları hızlıca vatandaşlara teslim edilecek
GİRİŞ 07.06.2023 15:06 GÜNCELLEME 07.06.2023 15:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bakan yardımcıları ve genel müdürlerle bir araya gelip, devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bakan Özhaseki, gerçekleştirdiği toplantılarda, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Emlak Konut Genel Müdürlüğü ile Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından derlenen sunumları dinleyip, istişarelerde bulundu.

Bakan Özhaseki, toplantılara dair konuşmasında, önceliklerinin afet bölgesindeki çalışmalar olduğunu belirterek, "İnşallah bu bölgelerdeki konutları hızlıca vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Yeni dönemde bütün mesai arkadaşlarımızla birlikte, sadece deprem bölgesindeki illerimize değil, tüm şehirlerimize değer katacak projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Özhaseki, şehirleri depreme karşı daha dayanıklı hale getirmek için İstanbul öncelikli olacak şekilde, Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına da ağırlık vereceklerini söyledi.

KAYNAK: DHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • azi 10 ay önce Şikayet Et
    her 0lumlu seye bir kulp takiyorsunuz isinize bakin hazimsizlar
    Cevapla
  • Siyasetci YALANCI 10 ay önce Şikayet Et
    Garipleri milleti yöneticilere bile yaklaştırmayan bir sistem kurulmuş. Bürokrat siyasetci yonetici hep akıllı millet saf. Anlamaz ilkesini bitirin. Hala Akp de bile halkla ilişki yok secim zamanı sonra sı niye yok,,,, reis,,,,,, parti şikayet ve iş isteme gibi her halkı oyle görmemelisiniz. Sadece siz deyil millette vatana hizmet ilim buluş peşinde oldugunu bilin istedim
    Cevapla
  • Dua Al Emi 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım konuttaki süper kar miktarlarıni biliyorsun. Bakalim Allah ve millet icinmi çalışacan yoksa mütahit ve yüksek kar miktarınamı taraf olup calişacaksin. Görecegiz. Bizde sana olan duamız kadar Ezanlar okunurken selalar verilirken secdede seherde BEDDUALARIMIZDA olur UNUTMA. BU TÜM BEYTÜL MALI YONETENLERE GEÇERLİ. Rabbim yolunuzu nefsinizi şaşırtmasın. Eyüp El Ensari Ve Niyaz
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Teslim edilecek yerine satılacak deseydi daha doğru olurdu!!!
    Cevapla