Aras Kargo duyurdu... Azerbaycan'da şirket satın aldı!

Aras Kargo, Star Express adı altında hizmet veren Azerbaycan kargo şirketinin hisselerinin %75'ini satın aldı.

Aras Kargo duyurdu... Azerbaycan'da şirket satın aldı!
Aras Kargo duyurdu... Azerbaycan'da şirket satın aldı!
GİRİŞ 07.06.2023 14:12 GÜNCELLEME 07.06.2023 14:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şirketin Genel Müdürü Utku Ayyarkın yeni yatırımlarını şu şekilde değerlendirdi: “Bu satın alma, bir iş anlaşması olmasının ötesinde, bizim için gelecek vaat eden fırsatlarla dolu bir geleceğe açılan bir kapı.

ULUSLARARASI YATIRIMLAR ARTACAK

Yeni oluşumumuz Aras Global’in ilk yatırımı olan Starex markası ile sadece uluslararası arenada rolümüzü artırmakla kalmıyor, Türkiye’den şirketler ve girişimcileri de Orta Asya pazarına taşıyoruz. Uluslararası bu yatırımımızın ardından, bu yıl sonuna kadar bir diğer Türki Cumhuriyette daha kendi markamızla operasyona başlamayı planlıyoruz.

Bu yatırımlar ile, Türki Cumhuriyetlerden başlayarak; öncelikle Avrupa, sonrasında da global sektörün önde gelen oyuncularından biri olarak Orta Doğu ve Amerika’ya uzanacağımız yolda önemli bir adım atmış olacağız.”

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Aras kargo berbat bir taşıma hizmeti var
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Aras kargo borsa ya açıl artık
    Cevapla
  • Vatandaş! 10 ay önce Şikayet Et
    Türkçesi Austrian Post Azerbaycan a girmiş !
    Cevapla