Bakan Bolat ilk toplantısını yaptı: Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakan yardımcıları ve birim amirleriyle ilk toplantıyı gerçekleştirdi. Bolat sosyal medya hesabından yapığı paylaşımında, "Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz. Gayret bizden tevfik Allah'tan" dedi.

Bakan Bolat ilk toplantısını yaptı: Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz
Bakan Bolat ilk toplantısını yaptı: Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz
GİRİŞ 04.06.2023 20:49 GÜNCELLEME 04.06.2023 20:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bakan yardımcıları ve birim amirleriyle "bismillah" diyerek çalışmaya başladıklarını kaydetti.

Bakan Bolat, paylaşımında, "Paydaşlarımız ile istişare içinde ülkemizin her bir ferdinin refahını artırmaya yönelik canla başla çalışacağız ve Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz. Gayret bizden tevfik Allah'tan." sözlerini kaydetti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Eyvallah Bakanım 10 ay önce Şikayet Et
    Allahı ve 72.5 milleti unutmaz isen bismillah bereket olur cennet olur şehitler şad olur.
    Cevapla
  • Şehidler Diyarı 10 ay önce Şikayet Et
    Evet bolat bakanım gecen donem Reisin yurt ici ekibi fahiş fiyatlar yükselirken seyretti ve ikinci tura kalmasına sebeb oldular. Fahişcileri maliye bakaninı işbirligi ile duzene korsun. Yoksa teknik adi enflasyon derler sende makam arabası şöför gezer seyredersin amma ahirette şöför ve makam arabası olmaz hakki olanlar gecen dönenkileri bekledigi gibi senide bekleriz
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    nerden nereye
    Cevapla
  • kayserili Edo 10 ay önce Şikayet Et
    Allahınıza kurban haydi bismillah
    Cevapla