İslam Memiş 'üzülmeyin' deyip duyurdu: Almayan kazandı

Seçim öncesi piyasalarda başlayan hareketlilik, seçim sonrası da sürüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Almayan kazandı" derken yakında yeni alım fırsatları olacağını söyledi.

GİRİŞ 01.06.2023 11:44 GÜNCELLEME 01.06.2023 11:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Son günlerde piyasalarda başlayan hareketlilik sürüyor.  

Altın mı, dolar mı, borsa mı derken karar vermekte gecikenler ya da karar vermemeyi tercih edenler "Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım?" diye düşünürken İslam Memiş'ten ilginç bir açıklama geldi.

Otomobil fiyatlarına yeni zam geldi: Haziran 2023 fiyatları açıklandıOtomobil fiyatlarına yeni zam geldi: Haziran 2023 fiyatları açıklandı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş peş peşe tweet'ler atarak hareketin üst seviyede olduğu piyasalarda kimin kazanıp kimin kaybettiğini anlattı. Memiş "Üzülmeyin" diyerek yeni fırsatları da duyurdu. 

  • "1 aydır petrole dikkat çekmiştim. 77 dolardan 72 dolara kadar geriledi. Tepki alımları olabilir. Uzun vadede negatif beklentimi sürdürüyorum."
     
  • "Üç hafta önce 22.40 liradan dolar, 1520 liradan gram altın, 18 liradan gram gümüş almayan, 4390 puandan borsaya giren kazandı."
     
  • "Borsayı tercih etmeyenler üzülmesin. Ara ara kâr satışları nedenli fırsatlar sunacaktır. Dünkü kâr satışları sonrası güne yüzde 1,60 artışla başladı. Endeks 4963 puan."
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 10
  • Kadir karakuş 11 ay önce Şikayet Et
    altin ve gumusdeki makas dan kacanlar Borsaya gidecek.
    Cevapla
  • ismet 11 ay önce Şikayet Et
    altinda kazanan banka ve kuyumcular makas 20 tl 1 çeyrek altın bozdur 70 lira makas milletin mal ortağı gibiler
    Cevapla
  • Fakir 11 ay önce Şikayet Et
    Kara görüldükten sonra herkes yorum yapar. Boş konuşup şov yapıyor
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Neden hala en büyük düşman abd nin para birimini kullanıyoruz anlamıyorum
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Ayfon hayranlığından vazgeçemediğimizden. Bir de beyinler milli olmadığından ve Yerli malını kötülemekten
    Cevapla
  • Bize ne 11 ay önce Şikayet Et
    Bu adam birsey bilmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle