MediaMarkt’tan Alanya’ya yeni yatırım

Tüketicileriyle yeni mağazalarda buluşmaya devam eden, Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Alanya’da mağaza açmaya hazırlanıyor.

MediaMarkt’tan Alanya’ya yeni yatırım
MediaMarkt’tan Alanya’ya yeni yatırım
GİRİŞ 01.06.2023 10:30 GÜNCELLEME 01.06.2023 10:30

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan, Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, Alanya’daki 2.150 metrekarelik yeni mağazasının açılışını 2 Haziran Cuma günü gerçekleştirecek.

On binlerce elektronik ürünün sergileneceği yepyeni mağazada, akıllı telefonlardan hoparlör ve kulaklıklara, akıllı bileklik ve saatlerden bilgisayar ve tabletlere, elektrikli ev aletlerinden beyaz eşya, televizyon, ses sistemleri ve oyun konsollarına kadar birçok kategoriden ürün, ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanıyor.

MediaMarkt Türkiye, Alanya mağazasının açılışına özel çeşitli kategorilerde, 2 gün sürecek bir açılış kampanyası da gerçekleştirecek. 

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.