TESK: Refah seviyemizin arttığı güzel günler görmeyi umut ediyorum

Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı seçimi sonucunu Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Ekonomi dünyası, yaptığı açıklamalarla seçim sonuçlarına olumlu tepki verdi.

TESK: Refah seviyemizin arttığı güzel günler görmeyi umut ediyorum
TESK: Refah seviyemizin arttığı güzel günler görmeyi umut ediyorum
GİRİŞ 29.05.2023 13:43 GÜNCELLEME 29.05.2023 13:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İş dünyasına göre, Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlanmış olması belirsizlikleri giderdi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ​​​​​​​Cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarının Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu

Seçimlerin, demokrasinin en temel unsurlarından biri olan halkın iradesinin tecelli ettiği önemli bir süreç olduğunu vurgulayan Palandöken, şunları kaydetti:

Oy kullanma hakkı bulunan her vatandaşımız, demokrasinin gereği olarak sandığa gidip oyunu kullandı. Halkımızın sandık başında gösterdiği katılım, seçme ve seçilme hakkına olan bilinçli tutumu ülkemizin demokrasiye olan güvenini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu sebeple vatandaşlık görevini özveriyle gerçekleştiren herkese ve ülkemize hayırlı olsun.

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyoruz"

Seçimi kazanarak tekrar Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, ülkemizin 100. yılında daha da güçlenerek refah seviyemizin arttığı güzel günler görmeyi umut ediyorum.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • İstanbullu.. 10 ay önce Şikayet Et
    Ne zaman aç kaldınızda bunu söylüyorsunuz. Doğrusu her zaman açsınız, altınızda arabanız yazlıklarınız eğlenceleriniz bitmez ama hep açsınız hep aç... K.K. gelseydi doyururdu sizleri uygun fiyata...
    Cevapla
  • Şirket ortağı eyt 10 ay önce Şikayet Et
    Bağkur tescil mağdurları unutmayın lütfen
    Cevapla