Mehmet Şimşek kabinede olacak mı? Kalın'dan dikkat çeken açıklama

Yeni kabine ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

GİRİŞ 29.05.2023 13:27 GÜNCELLEME 29.05.2023 13:44
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Recep Tayyip Erdoğan'ın kesin olmayan sonuçlara göre yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından gözler yeni kabineye çevrildi. En çok merak edilen başlıklardan biri de Mehmet Şimşek'in ekonomi yönetiminde yer alıp almayacağı.

"KATKI VERMEYE DEVAM EDECEK"
Mehmet Şimşek'le ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın “Mehmet (Şimşek) Bey, kabine de olur olmaz, ama ekonomi politikalarımıza katkı vermeye devam edecek.” dedi.

ŞİMŞEK'TEN ERDOĞAN'A TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi zaferinin ardından Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

Şimşek paylaşımında "Çeyrek asrı bulan siyasi yürüyüşünde halkımızın güçlü desteğiyle tekrar seçilen Cumhurbaşkanımız sn @RTErdogan’ı kutluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum. Yeni dönemin ülkemiz ve dünya için hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 70
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    yunus kaç dairen varsa hepsini ver. yoksa sus. aklına ihtiyacımız yok. o daireler senin aklınla alınmadı. benim alın terimle alındı.
    Cevapla
  • Gagkoş 9 ay önce Şikayet Et
    Nezaman yanımızdaydı. Meydanlarda görmedik. Elini taşım altına koymadı. Reiai niye reddetti. Sizin yanınız neresi
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Naim kardeşime tam katılıyorum üzellikle bizi makarnacı patatesci diye tarif eden kişilere kapak olacak bir ekonomi mücadelesini bekliyoruz bu işi de en iyi sayın Mehmet Şimşek bey yapabilir hayırlı olsun reis insanlığa müslümanlara Gazze ye bütün kendini yanlız umutsuz his edenlere Umut olursunuz inşallah saygılar
    Cevapla
  • Yunus1967 9 ay önce Şikayet Et
    Konut sorunu çözülmedem ekonomi düzelmez. Fazla dairesi olanların dairesi değerinde arazi karşılığı alınıp uygun fiyattan kiraya verilmeli.daire yatırım aracı olmaktan çıkarılmalı, fazla daireler devlet ve belediyede olmalı ve uygun fiyattan kiraya verilmeli
    Cevapla
  • Yücel akbulut 9 ay önce Şikayet Et
    Mehmet şimşek mutlaka ama mutlaka olmalı ak partililerin beklentisi bu tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle