İsmail Demir ve Temel Kotil'den dikkat çeken Erdoğan mesajı

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil 2. tur seçimleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

İsmail Demir ve Temel Kotil'den dikkat çeken Erdoğan mesajı
İsmail Demir ve Temel Kotil'den dikkat çeken Erdoğan mesajı
GİRİŞ 28.05.2023 23:58 GÜNCELLEME 28.05.2023 23:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Demir "Tam Bağımsız Savunma Sanayii hedeflerimiz için her daim iradesi ve güçlü liderliğiyle bizlere destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la yola devam... Ülkemiz için hayırlı olsun." derken Kotil ise "Güçlü yarınlar, güçlü Türkiye Yüzyılı için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve desteğiyle yürümeye devam. Ülkemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 11
  • Tamer 10 ay önce Şikayet Et
    durmak yok yola devam reis
    Cevapla
  • Turkoglu 10 ay önce Şikayet Et
    reis işini biliyor gerçekten savunma sanayi gerçekten emin ellerde gerçek varan evlatlari ismail ve temel hocam sizi ve ekibimizi canı gönülden tebrik ediyorum Allah yolunuzu açık etsin hayirli olsun reisimiz yine başımızda tam gaz çalışmaya ekibinizle
    Cevapla
  • Turkoglu 10 ay önce Şikayet Et
    Savunma sanayi ye tam gaz devam ismail ve temel hocam yeni projelerinizi haberlerini bekliyoruz korkmayın reis yine yanınızda artik düşmanlar korksun
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 10 ay önce Şikayet Et
    İsmail Demir ve Temel Kotil başarılı isimler Türkiye Yüzyılının ilk kabinesinde olmalılar inşallah Güçlü bir kabine Türkiye Yüzyılına damga vurmalı !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle